Am aflat cum vrea Marcel Toader să o distrugă, în INSTANȚĂ, pe Maria Constantin

+2 click pentru
galerie

Marcel Toader pare decis să o facă praf pe Maria Constantin. De altfel, acesta e și motivul pentru care nu a mai divorțat la notar, el fiind decis să se îndrepte spre instanțele de judecată. Iar acolo, pare-se, Marcel are un plan prin care o va lăsa pe blondă fără... nimic.

Mai exact, ne-au dezvăluit surse apropiate lui Marcel Toader, acesta nu se teme că, la divorț, va apărea problema partajului cu Maria, el fiind decis să o distrugă financiar, în instanță. ”Vrea să o dea în judecată pentru că a spus că a băgat bani în apartamentul lui li să îi ceară daune morale consistente. De fapt, Marcel este decis să dovedească că ea nu a contribuit cu nimic la bunăstarea familiei de-a lungul perioadei în care au fost căsătoritți și, mai mult chiar, este decis să o facă pe Maria să plece din mariaj așa cum a intrat în el. Adică cu o gentuță cu haine și cu un trening alb, cel pe care îl purta în momentul în care s-a mutat în casa lui”, ne-a mai spus amicul lui Toader.
Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent. 
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro