Am aflat sexul copilului pe care îl vor avea Misty și Keo! EXCLUSIV

Keo și Misty sunt, în aceste momente, în culmea fericirii, cu atât mai mult cu cât peste aproape două luni, blondina va deveni mamă.

Mai mult decât atât, conform surselor noastre, Keo va deveni tăticul unei fetițe programată să vină pe lume la sfârșitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie. ”Misty se simte foarte bine. Culmea, nu a avut pofte prea mari și este fericită până peste poate că a reușit să îl convingă pe Keo să o lase însărcinată și să aibe împreună o fetiță”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi.

De altfel, ne-a mai precizat sursa citată, cei doi au preferat să fie cât mai discreți cu privire la sarcina Alexandrei pentru a se asigura, astfel, că nu vor simți presiuni din partea amicilor sau a presei.
Misty și Keo, relație veche
”Am început ca străini. Am devenit prieteni. Apoi am devenit unul... Vom rămâne așa pentru totdeauna”, a scris, de curând, Misty pe contul ei de socializare, postând și o fotografie în care îl sărută cu patos pe Keo.
De altfel, așa cum în puține cuvinte, dar extrem de romantic, a și explicat, relația dintre Keo și Misty este una extrem de veche, cei doi trecând prin mai multe stadii ale amorului: întâi blondina i-a fost amantă, cei doi fiind în mijlocul unul scandal uriaș acum aproape trei ani. Apoi, amantlâcul lor s-a transformat într-o relație, la început neasumată, iar apoi vizibilă, iar acum, spun apropiații lor, s-au și logodit, dar fără să anunțe o viitoare nuntă, ei răzgândindu-se, în nenumărate rânduri când venea vorba de căsătorie.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro