VIDEO / "Am plâns 24 de ore în continuu". Artista a fost doborâtă de vestea primită de la medic

+3 click pentru
galerie

Claudia Ghiţulescu © Facebook

Claudia Ghiţulescu a vorbit despre cea mai dureroasă poveste din viaţa sa. Îndrăgita interpretă de muzică populară a povestit despre cât de greu i-a fost să afle când medicul i-a spus că nu poate să facă copii.

 

Cântăreaţa a vorbit despre cât de dificil i-a fost să treacă prin acele momente, dar acum este bine şi încrezătoare. Claudia Ghiţulescu se lasă în mâna Lui Dumnezeu şi spune că aşteaptă ziua când va reuşi să devină mamă.

"Am plâns 24 de ore în continuu când mi-a dat medicul vestea, era 8 martie, am plâns de dimineaţa până a doua zi, nu mai puteam nici să vorbesc. Am suferit enorm, nu mi se părea normal, pentru că ştiu că sunt sănătoasă.
Să devin mamă este lucrul care m-ar defini în totalitate. Am lăsat acest lucru în voia Lui Dumnezeu. Am încercat să fac tot ce se poate şi mă rog foarte mult. Mulţi oameni m-au încurajat, la fel şi preotul meu duhovnic.
O prietenă mi-a spus că a nu a putut să facă copii 7 ani şi după ce a fost la Muntele Athos a făcut 3 copii"
, a spus Claudia Ghiţulescu la "Răi da' buni".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro