Am trăit să o auzim şi pe asta! Un cântăreț de la noi vrea să se mute cu iubita, la ZOO

Dorian Popa și Claudia Iosif, iubita lui, vor să-şi cumpere casă, dar nu orice casă, ci una cu o curte imensă, care să le permită să îşi satisfacă o dorinţă arzătoate. Motivul nu este acela la care s-ar gândi toată lumea, şi anume o „droaie” de copii, ci pentru a le permite să adopte cât mai multe... patrupede.

Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câţiva, cu toate acestea, Dorian şi Claudia nu se gândesc la posibilitatea de a face un copil, cel puţin nu în viitorul apropiat. Ei vor să îşi facă un adevarat zoo acasă, să îl populeze cu zeci de câini şi pisici, animăluţele fiind cea mai mare bucurie a lor în momentul de faţă.


„Trebuie neapărat să ne luăm o casă... pe pământ. Avem deja animăluţe, dar ăsta este singurul motiv pentru care nu avem mai multe, faptul că stăm la bloc. Când vom avea o casă cu curte vom umple totul. Când va fi să vină şi un copil, deşi nu este cazul în viitorul apropiat, va creşte mai frumos şi mult mai responsabil înconjurat de atâtea animăluţe”, a declarat Claudia.


După ce au spus că vor face un copil, doar atunci când vor aduna o sumă, destul de frumuşică în conturi, nici mai mult, nici mai puţin de 200.000 de euro, acum am aflat şi câţi „frăţiori” şi „surioare” va avea bebeluşul lor. „Avem deja două pisicuţe şi urmează câţiva căţei. Vom vedea la ce număr vom ajunge când ne mutăm. Vrem cât mai multe animale, peste 20”, a mai spus Claudia.

Citeşte şi:

VIDEO / Legătura incredibilă dintre acest puști și Alina Eremia! S-a aflat în această seară la ”Next Star”

Dorian Popa, la un pas să o încurce rău de tot! Vezi cum a scăpat artistul de gura iubitei!

VIDEO / Momente de panică pentru Alina Eremia la "Next Star": "Te rog, opreşte-te! Îmi vine să plâng!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro