Am trăit să o vedem şi pe asta! Ştefan Stan aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată

Este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti de la noi şi nimeni nu s-ar fi aşteptat să se ocupe şi de „treburi casnice”. Ştefan Stan a reuşit să îşi atragă admiraţia multora, prin talentul său, dar se pare că nu vrea să se oprească aici.

În urmă cu doar câteva minute, Ştefan Stan a postat pe un site de socializare o fotografie care a făcut deliciul fanilor lui. Artistul s-a fotografiat într-o ipostază în care nimeni nu s-ar fi aşteptat vreodată să îl vadă.


La bustul gol, acoperit doar cu un prosop în partea de jos, Stefan Stan călca de zor la o cămaşă. Mesajul care însoţea fotografia cu pricina a fost de asemenea unul care a atras comentariile fanilor. „Nevoia te învață....sa aveti o zi frumoasa!”.


Comentariile fanilor su fost unele pozitive. Niciunul dintre aceştia nu i-au plas de milă artistului. „Bravo. Un bărbat adevărat ştie să se descurce indiferent de situaţie”, „Tu vrei să te însori şi le arăţi fetelor că eşti băiat de casă?”, „Totul se învaţă. Dacă vrei”, au scris cei care îl admiră pe artist.

Citeşte şi:

Bombele sfârșitului de an! Cruduța s-a făcut blondă pentru Ouatu! Avem imagini în premieră! Raluca Dumitru este însărcinată! Tatăl, o celebritate de la noi!

VIDEO / Andreea Mantea nu-l scapă din ochi pe Ştefan Stan. Îl urmărea azi la tv, dar mesajul transmis de cântăreţ sigur a deranjat-o

Adevăratul motiv pentru care Ştefan Stan nu poate face copii: "Să nu vă închipuiţi că am părăsit vreo femeie pentru că era foarte bună!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro