"Am un copil minunat şi asta mă bucură". Vezi ce vedetă spune că se simte implinită

+3 click pentru
galerie

Alexandra Bădescu este din ce în ce mai fericită şi pare că duce o viaţă lipsită de griji, chiar dacă, până acum, a trecut prin momente grele din cauza fostului ei soţ.

Chiar dacă a trecut prin destule probleme şi printr-un divorţ nu tocmai plăcut, iată că frumoasa Alexandra a găsit puterea să zâmbească din nou. Prezentă la un eveniment monden, manechinul ne-a mărturisit cu zâmbetul pe buze că se simte cu adevărat fericită. "Am o familie minunată. Am un copil extraordinar care e din ce în ce mai mare şi cu care încep să mă înţeleg şi asta mă bucură". Totuşi, în ciuda frumuseţii sale, vedeta nu are niciun iubit cu care să îşi împartă bucuriile pe care le trăieşte, dar nu se plânge de acest lucru. "Nu am pe nimeni momentan. Nici nu am timp. Când va fi să vină, va veni", explică ea.

Chiar dacă mariajul cu Andrei Ţârdea nu s-a sfârşit în conditii tocmai bune, Alexandra Bădescu este împotriva violenţei şi a bărbaţilor care recurg la asemenea gesturi. "Când am văzut ce a păţit Alexandra Stan  am schimbat canalul. Nu mă puteam uita. Nu pot să cred că doi oameni care se iubesc ajung să se bată", a spus ea, precizând totodată că  nu ar accepta ideea de a avea lângă ea un bărbat violent.

Foto:Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro