Amanta lui Guță, pictorial INCENDIAR! Cum ”îl fierbe” blondina pe manelist

+10 click pentru
galerie

Nicolae Guță a fost implicat, nu cu prea mult timp în urmă, într-o relație extraconjugală cu o moldoveancă focoasă, blondă și, evident, extrem de sexy. Dar, chiar dacă relația dintre cei doi nu a durat foarte mult, manelistul întorcându-se în genunchi la soția lui, blondina Cristina, Nina, amanta artistului, pare să știe cum să profite de celebritatea de moment pe care a dobândit-o.

Mai exact, în urmă cu ceva vreme, Nina a decis să îl ”fiarbă”, din nou, pe manelsit. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, a ”scos la iveală” o ședință foto incendiară, una în care blondina își arată, explicit, ”calitățile” cu care a fost înzestrată de Mama-Natură. Nu că manelistul nu ar fi văzut-o în ipostaze asemănătoare, dar, probabil, tânăra originară din Republica Moldova s-a gândit că ar fi cazul sî îi reamintească artistului cam ce a pierdut în momnentul în care s-a împăcat cu soția lui.
Așa că, spun sursele noastre, Nina i-a trimis acestuia o serie de fotografii, care mai de care mai sexy, cu ea purtând un costum de baie minuscul și în timp ce își punea în evidență formele apetisante, provocându-i, probabil, artistului adevărate tahicardii, cui atât mai mult cu cât, pare-se, cei doi nu au rupt, complet, legătura, așa cum s-ar fi crezut.
Mai mult decât atât, pare-se, Nina a ținut ”la secret” fotografiile realizate la malul mării, încă din perioada în care era ”cuplată” cu infidelul artist, ea luând decizia să le folosească doar atunci când, chipurile, va dori să îl înfierbânte pe manelist. Și, spun sursele noastre, Guță a reacționat pe măsură, dar discret, fiindu-i teamă că va afla Cristina, și a complimentat-o cum a știul el mai bine pe fosta lui amantă, explicându-i acesteia că și-ar dori să o vadă cât mai curând...
Nina este o tânără originară din zona Moldovei, de profesie  hair stylist. Pentru a-i câştiga inima, aceasta l-a atins pe Nicolae Guţă la coarda sensibilă. Surse din aturajul manelistului ne-au dezvăluit faptul că Nina i-a promis cântăreţului că îşi doreşte să-i ofere un moştenitor. 

S-a împăcat  cu Cristina
La câteva zile după ce a ieșit la iveală amantlâcul manelistului, Cristina și Nicolae Guță au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro în mijlocul negocierilor de împăcare. Și, după o conversație destul de scurtă în care, probabil, au pus la punct lucrurile negociate în prealabil la telefon, s-au luat de mână și s-au plimbat câteva ore prin preajmă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, iar blondina Nina, tânăra originară din Republica Moldova, nici nu ar fi existat.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro