Amănuntul pe care nu-l ştiai despre Elena, nevasta lui CRBL: "Mi-am făcut operaţie de ..."

Elena Vascu, soţia cunoscutului cântăreţ CRBL, a făcut azi, la emisiunea "Star Chef", de la Antena Stars, o dezvăluire în premieră. Fata originară din Chişinău şi-a făcut operaţie de mărire a sânilor.

"Am operaţie de mărire a glandei mamare. Am făcut sport, orice sportiv, toată lumea ştie, mai ales în cazul fetelor... Trebuie s-o simţi tu", a spus soţia lui CRBL.

Dansatoarea de la Chişinău a mai dezvăluit că a început să ia cursuri de croitorie şi că visează să înveţe să facă haine pentru femei, în special rochii de scenă. Ce nu suportă frumoasa blondă? "Nu-mi plac toacele", a spus Elena. "Nu prea port toace. La 8 ani am pus toace de 8 centimetri şi făceam câteva ore de antrenament", a mai precizat moldoveanca.

Care-i cea mai mare "dambla" a lui CRBL? A spus tot soţia cântăreţului: "Are o sută şi ceva de perechi de pantofi sport. Şepci? Multe".

Elena Vascu nu mai participă la competiţii de dans pentru că "nu mai am partener în România". Femeia s-a plâns că s-a simţit "complexată" la Bucureşti fiindcă este din Republica Moldova.

CRBL şi Elena Vascu s-au cunoscut la emisiunea "Dansez pentru tine" şi s-au căsătorit în 2008, la Piteşti. Cei doi au împreună o fetiţă, Alesia.

SURSA FOTO: Spynews.ro

CITEŞTE ŞI: 

CRBL, la un pas de un accident fatal în timp ce se distra ca un copil

Cât de romantic! Cum a cerut-o CRBL pe Elena de soţie: " Eram cea mai fericită şi el stătea şi..."

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro