Ambasad’or Events a fost gazda unui revelion fabulos

Totul a fost de vis pentru cei care au ales să petreacă noaptea dintre ani la Centrul de evenimente Ambasad’or Events. Revelionul a avut semnătura Nicușor Stan, directorul Centrului de evenimente, acesta fiind  implicat în totalitate în organizarea primului Revelion marca Ambasad’Or Events, ce a fost gândit pe o tematică aparte – ”The Godfather”.

Cum era de așteptat, decorul a fost unul special creând astfel o atmosferă elegantă și, în același timp, extravagantă, specifică anilor în care a fost turnat celebrul film. Atmosfera a fost întreținută pe tot parcusul serii de trupa Prestige Live Orchestra, Mattyas, iar surpriza serii a fost diva muzicii românești, nimeni alta decât Loredana Groza, care a încins și mai tare atmosfera printr-un show extraordinar.

Invitații au fost încântați atât de muzica populară cât și ușoară, s-au bucurat de momente artistice precum cabaret, dans popular, călușari etc. Invitații au fost tratați așa cum presupune o locație high class: s-au delectat cu mâncăruri fine, s-au bucurat de un spațiu special amenajat cu cigar corner, cafea la nisip, sushi bar, însă răsfățul nu s-a oprit aici. Dress code-ul a fost unul misterios și elegant, black tie, iar decorațiunile interiore au avut la bază culorile roșu, negru și alb, totul fiind gândit în așa fel încât să redea, cât mai fidel, universul familiei Corleone.
Mai mult decât atât, invitații au avut ocazia să admire un Marlon Brando reinterpretat de către un tânăr cu un machiaj profesional, astfel că ”Nașul” a fost prezent pe tot parcursul nopții.
Dacă în anii precedenți noaptea dintre ani nu a fost celebrată, primul revelion al acestei locații a fost, se pare, grandios, AmbasadOr Events dând, astfel, startul unei noi etape.
Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro