Americanii vor să ia cu asalt celebra "Zona 51", în căutarea extratereştrilor! Forţele aeriene ameninţă: "Suntem gata să protejăm baza"

Americanii vor să ia cu asalt celebra "Zona 51", în căutarea extratereştrilor! Forţele aeriene ameninţă: "Suntem gata să protejăm baza"

Mai ţineţi minte evenimentul programat pe Facebook, dintr-o glumă, intitulat "Ziua Izabelei", din urmă cu patru ani, care ajunsese să aibă 170.000 de participanţi confirmaţi? Cam aşa a pornit şi ultima idee a americanilor: vor să ajungă în "Zona 51", în căutare de extratereştri!

În cadrul evenimentului, "Zona 51", peste un milion de americani au confirmat că vor să vină şi să se convingă cu ochii lor de secretele bazei Armatei Americane, de lângă lacul Groom, din statul Nevada.

"Marea Adunare" ar avea loc pe 20 septembrie, însă lucrurile nu sunt aşa simple cum par. Un purtător de cuvânt al bazei militare a declarat că "forţele aeriene sunt gata să protejeze America, şi că îi avertizează pe cetăţei să nu viziteze baza", conform BBC.

De-a lungul timpului, zona a dat naştere la sute de legende şi mituri urbane privind secretele ce se ascund în această zonă. Cireaşa de pe tort a fost pusă de un Bob Lazar, cel care a declarat că a lucrat în "Zona 51" şi că zona este exploatată în cercetarea obiectelor zburătoare şi a extratereştrilor.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro