VIDEO / Ana de la "Mireasă pentru fiul meu", despre relaţia cu Petru: "Am cunoscut un bărbat"

foto: arhiva

Petru i-a intrat adânc în suflet! Ana de la "Mireasă pentru fiul meu" a rămas marcată de povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul concurent de la reality-showul matrimonial. Cu toate astea, tânăra a spus că nu mai poate fi vorba despre o relaţie între ei.

Invitată în platoul emisiunii "Star Matinal", Ana de la "Mireasă pentru fiul meu" a vorbit despre relaţia cu Petru. Tânăra a spus că acesta a fost primul bărbat pe care l-a cunoscut în viaţa ei, căci până la el avusese parte numai de băieţei. Cu toate astea, Ana spune că nu mai poate fi vorba despre o relaţie între ei.

"Eu cred că am cunoscut cu adevărat dragostea cu Petru, chiar şi dacă a fost pentru scurt timp. Eu, în viaţa mea de până la 20 de ani, am cunoscut numai băieţi. În casa "Mireasă pentru fiul meu", am cunoscut un bărbat. În competiţie, eu mă înrăisem. Când am ieşit din competiţie, Petru a văzut cum sunt eu de fapt. Că nu ne-am înţeles noi după aceea, nu a fost vina niciunuia dintre noi. Nu am niciun regret în relaţia cu Petru. Poate ar fi trebuit să las mai mult de la mine, dar nu regret nimic. El e pe drumul lui, eu pe drumul meu. În prezent, sunt singură. Competiţia "Mireasă pentru fiul meu" m-a maturizat, m-a învăţat să-mi apreciez mai mult familia, să mai las şi de la mine. Eu am mers la castingul pentru "Mireasă" fără ca părinţii mei să ştie. Am intrat în casă certată cu ei. Încet-încet, au intervenit în familie şi m-au susţinut. Eu nu fusesem niciodată plecată de acasă atâta timp. Eu fiind o persoană foarte timidă, au crezut că nu o să rezist, că nu o să fac faţă la atâţia oameni. Îmi place muzica, să cânt pentru mine, îmi place fotografia. Acum, sunt în primul an la Facultatea de Jurnalism. Îmi place televiziunea. În casa "Mireasă pentru fiul meu" am intrat chiar cu intenţia de a mă căsători", a declarat Ana la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeste si:

Emoţii mari pentru un cuplu din casa "Mireasă pentru fiul meu"! Astăzi a primit inelul

Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost eliminat! Elly este devastată

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro