VIDEO / Ana Mocanu nu se lasă! După ce și-a operat sânii și nasul, acum vrea să facă o operație extrem de complicată

Ana Mocanu / foto: captură video

Ana Mocanu a mers tocmai în TUrcia pentru a se opera la nas, iar acum este mai fericită ca niciodată pentru că are nasul pe care și l-a dorit.

Acum, asistenta păcătoasă nu se mulțumește numai cu această operație și cu cea pe care a făcut-o la sâni anul trecut, iar Ana se gândește și la o altă intervenție chirurgicală.

”Eu am scăpat de complexul cu sânii și cu nasul, acum vreau să îmi subțiez picioarele. Am vrut să îmi iau de pe picioare și să pun pe fund. Doctorul m-a certat, pentru că am ieșit la cinci minute și am fumat o țigară, deși mi-a spus foarte clar că nu se poate”, a mărturisit Ana în această seară la ”Un show păcătos”, deși toată lumea a contrazis-o și i-a spus că nu are nevoie de operație, căci are picioarele foarte lucrate și ceea ce ea crede că este grăsime sunt, de fapt, mușchi.

Ana Maria Mocanu este de profesie dansatoare. A devenit cunoscută în momentul în care a devenit asistenta emisiunii "Un show păcătos", de la Antena 1. Valentin Burada, bărbatul de care Ana Mocanu părea să fie îndrăgostită nebuneşte, este un prosper om de afaceri din Buzău. Cei doi s-au despărţit pe 20 noiembrie 2015, la trei luni de relaţie.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro