VIDEO / Ana Mocanu, primul pictorial sexy după implantul cu silicon! Asistenta "păcătoasă" a dezvăluit secretul la care apelează ca să poată renunţa la inhibiţii: "Nu pot să pozez altfel"

foto: facebook

Ana Mocanu a renunţat la inhibaţii şi la haine în primul ei pictorial incendiar realizat după implantul cu silicon.  Asistenta "păcătoasă" a dezvăluit trucul la care apelează pentru a scăpa de inhibiţii.

Ana Mocanu este una dintre cele mai frumoase şi mai dorite asistente din peisajul monden autohton.

Asistenta "Păcătoasă" este conştientă de atuurile ei şi ştie cum să înnebunească bărbaţii. De curând, aceasta s-a dezbrăcat pentru prima dată de când şi-a pus silicoane într-un pictorial incendiar.

(foto: facebook)

Ana Mocanu a dezvăluit că pentru ca lucrurile să meargă bine are nevoie de muzică şi de... un pahar cu vin.

"Eu nu pot să pozez altfel. Mi-am pus un pahar cu vin. Şi-mi trebuie şi muzică, da! Prefer costumaţiile negre că am auzit că mulţi sunt morţi după mine şi port doliu", a declarat Ana Mocanu la "Un show păcătos", de la Antena 1.

Cine este Ana Mocanu

Ana Maria Mocanu este de profesie dansatoare. A devenit cunoscută în momentul în care a devenit asistenta emisiunii "Un show păcătos", de la Antena 1. Valentin Burada, bărbatul de care Ana Mocanu părea să fie îndrăgostită nebuneşte, este un prosper om de afaceri din Buzău. Cei doi s-au despărţit pe 20 noiembrie 2015, la trei luni de relaţie.

Citeşte şi:

Mai sexy nici că se putea! Ana Mocanu, aproape dezbrăcată pe internet

VIDEO / Are sau nu lenjerie intimă Ana Mocanu? Aşa arată din faţă, dar uite ce s-a văzut când s-a întors cu spatele

FOTO / Am aflat cine este şi cu ce se ocupă noul iubit al Anei Mocanu! E clar, "păcătoasei" îi plac băieţii răi!

Eşti curios ce se întâmplă în pauzele publicitare ale emisiunii "Un show păcătos"? Ana Mocanu şi Daniela Crudu dau din casă

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro