Anamaria Ferentz îl vrea după gratii pe Marcel Toader: "Vei înfunda puşcăria!". Cu ce îl are la mână cântăreaţa?

+2 click pentru
galerie

Cântăreaţa Anamaria Ferentz e foc şi pară pe Marcel Toader şi îl ameninţă cu închisoarea. Plecată în America de mai mulţi ani, cântăreaţa vrea să revină în ţară şi să-şi încheie socotelile cu fostul soţ. Ce a supărat-o atât de tare pe vedetă?

Anamaria Ferentz şi Marcel Toader sunt la cuţite de când au divorţat, în urmă cu câţiva ani, când ea l-a acuzat de violenţă şi el de infidelitate. Scandalul dintre cei doi s-a reaprins recent, după ce Mariana Calfa, o prietenă a artistei a spus că aceasta a  pierdut un copil, din cauza bătăilor primite de la afacerist.

"Eu am plecat din România tocmai din cauza mocirlei în care se scaldă unii oameni pentru că nu vroiam să fac parte din acest sistem. Eu nu înţeleg de ce oamenii ajung la TV în scandaluri ca să se remarce. Mi se pare îngrozitor că îmi este pronunţat numele de fiecare dată când cineva divorţează. Eu îi rog frumos să se lege de cineva care se poate apăra. Orice nebun poate să apară la TV să vorbească despre mine. Eu nu am cum să mă apăr prin telefon, dar în România pot veni oricând. Voi lămuri toate aceste lucruri prin fapte. Invenţiile lui Marcel Toader referitoare la inepţiile pe care le-a spus despre mine vor fi plătite. Eu nu trebuie să dau explicaţii dacă am pierdut sau nu sarcina. Marcel Toader nu m-a bătut niciodată pentru că ar fi fost în puşcărie. Nu mi-a tras nicio palmă, niciun pumn. M-a dat de maşină, însă şi a vrut de câteva ori să dea în mine, dar s-a oprit la timp. Din cauza lui Marcel Toader am pierdut sarcina, pentru că s-a oprit din evoluţie din cauza maltratărilor psihice, de la sperietură

Marcel Toader o să înfunde puşcăria. Eu voi dovedi cine este el. El va fi acuzat din mai multe puncte de vedere. Am nişte rezultate ale analizelor mele medicale care vor demonstra ce am păţit din cauza lui. Nu am făcut nimic public pentru că am vrut să uit de el. A ajuns să întreacă orice limită inventând minciuni despre mine", a spus Anamaria Ferentz, marţi, în emisiunea "Un show păcătos", de la Antena 1.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro