Anamaria Prodan vorbeşte despre cancer! Care este starea vedetei, după operaţia de scoatere a silicoanelor

foto: arhiva

Anamaria Prodan a trecut cu câteva zile în urmă printr-o operaţie de îndepărtare a silicoanelor. Vedeta a negat faptul că ar avea cancer la sân şi a spus că încă nu a aflat rezultatele biopsiei.

Anamaria Prodat a acordat un interviu telefonic emisiunii "Star Matinal de Weekend" în cadrul căruia a dezminţit informaţiile apărute în presă, potrivit cărora ar avea cancer la sân. Vedeta a confirmat că a luat decizia de a-şi scoate silicoanele, după ce ar fi aflat că are doi nodului la sân, însă spune că încă nu are rezultatele biopsiei şi că este convinsă că rezultatul va fi unul negativ.

"Viaţa şi sănătatea nu au niciun preţ. Eu mi-am plătit operaţiile, nu m-am dus pe bartner-uri. A fost o temere foarte mare, pentru că eu am avut în familie aşa ceva. Când am auzit că am acolo doi noduli, nu am mai stat pe gânduri. Nici mama mea nu a ştiut de asta. Mi-am spus că trebuie s-o fac, pentru că am copii de crescut. A fost o decizie luată pe moment, de pe o oră pe alta. L-am anunţat pe Laur, care a plecat de la cantonament, ne-am urcat în avion şi gata. A fost o chestie de feeling. Un medic extraordinar, cu o carieră excepţională. Acum, nu mă lasă să zbor, să fac sport. M-a rugat să stau cel mult 3 săptămâni liniştită. Mi-e foarte, foarte dor de copii. Laur a stat lângă mine secundă de secundă. Nu le-am spus exact despre ce este vorba. Am vorbit pentru presă atunci când am auzit că s-a spus că am cancer. Încă nu am rezultatul de la biopsie. Eu am încredere că totul se va termina cu bine",
a declarat Anamaria Prodan la "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars. 

Nu este prima dată când Anamaria Prodan suferă o intervenţie chirurgicală la nivelul bustului. În urmă cu câţiva ani, a mers la o clinică din Germania unde şi-a mişcoat sânii. Atunci, Anamaria Prodan spunea că bustul ei este natural cu excepţia protezei de silicon pe care o poartă doar pentru susţinerea şi ridicarea sânilor.

Citeşte şi:

Anamaria Prodan, despre SUCUL secret care îi menţine SILUETA PERFECTĂ: "Mă simt senzaţional şi pielea mea arată extraordinar!"

Anamaria Prodan, mărturie INEDITĂ despre relaţia cu FOSTUL SOŢ: "Laur este foarte foarte bun prieten cu Tibi. Se sună între ei!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro