Anamaria Stancu şi-a pozat fiica în timp ce dormea! Detaliul de pe mâna Ilincăi i-a îngrijorat pe toţi

+4 click pentru
galerie

Anamaria şi Tudor Ionescu i-au pus numele fiicei lor Ilinca. © Sursa foto: Facebook

Soţia lui Tudor Ionescu a făcut publică o poză de album în care apare fetiţa ei de nici două săptămâni. Imaginea cu micuţa Ilinca i-a bucurat pe toţi la prima vedere, însă ulterior, ei au remarcat că Anamaria Stancu a făcut o greşeală în legătură cu prinţesa ei.

Când a urcat pe internet fotografia, soţia lui Tudor de la Fly Project a scris un mesaj emoţionant. În imagine, Ilinca apare în timp ce doarme pe burtică. Desigur, nu i se vede faţa, pentru că mămica ei vrea să o protejeze, deocamdată de bliţuri.

"Habar nu am cum să explic în cuvinte ceea ce simt pentru minunea asta. Știu doar că IUBIRE este mult prea puțin spus. Să fii sănătoasă și maxim de fericită #Ilinca noastră iubită! ❤️👶🏻", a scris fosta prezentatoare TV.

Ei bine, detaliul care i-a îngrijorat pe unii dintre internauţi e brăţara cu aţă roşie la care e prins un îngeraş auriu. Şi asta pentru că ea nu e purtată corect. Potrivit specialiştilor brățara din ață roșie își are originea în Kabbalah şi purtată că un talisman împotriva ghinionului adus de "evil eye" (invidia, gelozia și resentimentele celor din jur). Ea se leagă pe mână stânga, pentru că aceasta e partea (palma) care primește prin care energia intră în corp.  

Mai mult, culoarea roșie nu este aleasă întâmplător. Potrivit tradiţiei, oșul simbolizează pericolul, iar o brățara în această nuanța îl protejează pe cel care o poartă de gândurile negative.

Fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1, Anamaria Stancu, şi solistul formaţie Fly Project, Tudor Ionescu, şi-au unit destinele în mod oficial, în luna septembrie a anului 2015. Anamaria Stancu şi Tudor Ionescu formează un cuplu stabil de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au cunoscut într-o studio de înregistrări, iar din acel moment şi până la ora actuală ei au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Pe data de 1 august 2017, Anamaria a născut o superbă fetiţă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro