Anca Neacșu ”și-a lucrat” soțul! Vedeta l-a făcut să renunțe la credința lui

+3 click pentru
galerie

Anca Neacșu ”și-a lucrat” soțul! Vedeta l-a făcut să renunțe la credința lui © Facebook

După cinci ani de relaţie, una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească a reuşit să îşi convingă soţul să renunţe la religia lui. Anca Neacşu a vorbit deschis despre relaţia pe care o are cu soţul turc.

Anca Neacşu, fosta componentă a trupei „ASIA”, invitata Mariei Simion şi a lui Nicolai Tand, în emisiunea „Star Chef”, difuzată astăzi, începând cu ora 17.30 la Antena Stars, a povestit cu lux de amănunte cum a reuşit să-l convigă pe soţul musulman să renunţe la religia lui.

„Suntem fiecare cu religia lui. Am văzut atâtea cazuri în care femeile s-au dat după religia bărbatului şi au ajuns la divorţ. Se zice că îţi calci în picioare crucea. Nu mă potrivesc în peisajul musulmanilor, blondă, cântăreaţă, nu mă potrivesc. Noi ne-am înţeles înainte de căsătorie. Înţelegerea noastră a fost, dacă facem copil o să-l botezăm în religia mea. Asta a fost condiţia. Mai demult, el a dorit să treacă la religia mea. Vrea să ne cununăm în Biserică. Într-o bună zi poate că o să facă şi acest lucru. Cine ştie, poate îl conving”, a mărturisit artista.

Anca Neacşu este căsătorită de aproximativ cinci ani cu omul de afaceri de origine turcă Serkan Yaman. De curând, vedeta s-a stabilit în România definitiv, după ce o perioadă a locuit cu soţul său în Turcia.

Vedeți interviul integral astăzi, începând cu ora 17.30 , la ”Star Chef”, numai pe Antena Stars!

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro