Anca Pandrea a ajuns la spital! În ce stare se află actriţa

Necazuri mari pentru Anca Pandrea. La mai puţin de un an de când a fost externată din spital, actriţa în vârstă de 69 de ani a ajuns din nou la spital, scrie Ring.ro.

Anca Pandrea le-a mărturisit medicilor că se simtea rău de o săptămână, iar doctorii au ţinut-o câteva ore cu perfuzii şi au fost la un pas să o interneze. „Mi-au pus o perfuzie cu miofilin, pentru inimă. Eu sufăr de insuficienţă cardiacă şi respiratorie. Şi dacă vor dori să mă interneze, aş prefera să nu mai stau în spital. Nu ştiu ce mi-a făcut rău în această perioadă, pentru că eu n-am ieşit deloc în frig. Am stat doar în casă. N-am făcut nici măcar câţiva paşi în curte să dau de mâncare la câini sau să-i plimb. M-a ajutat o prietenă cu toate treburile. Starea de rău o am de cel puţin o săptămână, dar am zis că tot îmi trece. Noaptea trecută m-am trezit iarăşi la ora 1.30 şi până la 3.30 n-am putut să dorm. Mă trezesc din somn pentru că îmi bate foarte tare inima, am palpitaţii şi nu pot să mai respir, am senzaţia că mă sufoc. În plus, nici nu mă mai pot ţine pe picioare”, a declarat Anca Pandrea pentru sursa mai sus menţionată.

Anca Pandrea a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Iurie Darie care a decedat în luna noiembrie a anului 2012.

Sursă foto Ring.ro

Citeşte şi

Sărbători triste! Anca Pandrea, victima unei înşelăciuni

Anca Pandrea, dezvăluiri şocante despre bărbatul care lucra la statuia lui Iurie Darie: "A suflat în lumânările de ziua lui, s-a aşezat pe scaun şi a murit"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro