Anca Pandrea vrea să plece în lumea de dincolo: "Misiunea mea pe pământ s-a terminat!"

Chiar dacă în scurt timp se vor împlini trei ani de la moartea regratatului actor Iurie Darie, Anca Pandrea nu îşi poate reveni nici acum după pierderea suferită. Fiecare zi şi-o trăieşte numai cu gândul şi inima la el, iar aproape la fiecare amintire, îi dau lacrimile.

Anca Pandrea s-a hotărât să facă o sculptură cu chipul iubitului ei, care atunci când va fi terminată, va fi decorată cu bronz. Cu toate acestea, suferinţa pentru ea nu se mai sfârşeşte şi susţine că vrea să plece de pe Pământ să ajungă mai repede la Iura."Oricum ar fi trăsăturile, sculptura trebuie să aibă farmecul lui Iura. Noi am fost tot timpul împreună, aşa că domnul sculptor Constantin Sinescu mi-a făcut o bucurie. Peste această formă, se va turna bronz. După ce se va termina această statuie, consider că misiunea mea pe pământ s-a terminat. Când îi spun lui Iura că vreau să plec mai repede la el, nu prea e fericit, dar mie îmi e din ce în ce mai greu. În curând, se vor împlini 3 ani de la moartea lui,"
a spus Anca Pandrea, printre lacrimi, într-o emisiune tv.

Un mare actor

Iurie Darie s-a făcut remarcat și în emisiunile de televiziune pentru copii, în care actorul își etala abilitatea de a desena, uneori cu ambele mâini. Într-o vreme făcea și turnee prin țară cu spectacole pentru copii, în care istorisea și desena o poveste simplă, dar plină de haz și de învățăminte.

Iurie Darie a decedat la vârsta de 83 de ani, după o grea suferință, la domiciliul său de pe Strada Chile nr. 12 din București.

Actorul Iurie Maximciuc Darie a fost decorat la 30 mai 2002 cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru prestigioasa cariera artistică și talentul deosebit prin care au dat viață personajelor interpretate în filme, dar și pe scenă, cu prilejul celebrării unui veac de film românesc”.

Foto: Captură Video

M.T.

Citeşte şi:

Anca Pandrea trăieşte o minune! Iurie Darie i-a trimis un semn divin: "În ziua în care l-am găsit, Iura mi-a zâmbit prin fotografia lui!"

Suferinţa e mai mare ca oricând! Anca Pandrea a primit un cadou care o face să plângă non-stop

Veşti de ultimă oră despre Anca Pandrea! Care este starea de sănătate a actriţei


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro