Anca Ţurcaşiu a RECUNOSCUT: "Da, am iubit doi bărbaţi în acelaşi timp!"

Frumoasa cântăreaţă şi actriţă Anca Ţurcaşiu a făcut o dezvăluire de senzaţie la emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars. Artista care la 45 de ani arată ca la 20 de ani a dat detalii neştiute despre viaţa sa.

"N-am superstiţii. (...) Plâng la filme de dragoste. Ador acest sentiment. Să intru în pielea personajelor", a spus frumoasa actriţă. Anca Ţurcaşiu a spus că nu va mai apărea niciodată în filme aşa cum a apărut în "Miss Litoral: "Care nişte filme? Un film. Nu-mi pare rău de nimic din ce am făcut în viaţa mea şi în viaţa mea profesională, şi în cea personală".

Anca Ţurcaşiu susţine că ar pleca din ţară doar dintr-un singur motiv, dar nu acum, ci mai la bătrâneţe. "Dacă aş pleca din România, aş pleca într-o ţară cu soare. Să nu mai am frig, ploaie, zăpadă. Ăsta ar fi singurul motiv", a motivat Anca. Artista susţine că are un singur mare of în viaţă: "Regret că nu am doi copii. Am avut multe proiecte. SIncer, regret că nu am mai făcut un copil".

"Nu m-am uitat în telefonul băiatului, nici într-un buzunar. Nu iscodesc, nu caut. Nu am făcut plajă la nudişti. Sunt foarte pudică. În Miss Litotal m-a convins regizorul. Nu aş mai face asta. Da, am iubit doi bărbaţi în acelaşi timp! Pe un final de relaţie şi începutul alteia. Ale tinereţii valuri. Avansuri de la femei? Nu şi nici nu-mi doresc"
, a mai adăugat Anca Ţurcaşiu.

SURSA FOTO: Captură Antena Stars

CITEŞTE ŞI: 
Nu o recunoşti nici dacă îţi spunem cine e! Azi toată România o admiră pentru frumuseţea ei!

Anca Ţurcaşiu, de nerecunoscut! Cum arată artista nemachiată şi necoafată

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro