Anca Ţurcaşiu sare la gâtul Dianei Bişinicu: „Cum e posibil ca două persoane aflate într-un asemenea conflict să boteze un copil?“

+2 click pentru
galerie

Familistă convinsă, cântăreaţa a fost deranjată de decizia Dianei Bişinicu şi a soţului ei, Cătălin Andrieş, care au acceptat ca fiica lor să fie botezată de un cuplu aflat în plin proces de divorţ.

Anca Ţurcaşiu şi-a permis să o judece pe colega ei de breaslă, Diana Bişinicu, care a ţinuş morţiş ca naşii ei de cununie să fie şi naşii de botez ai Rianei. Şi asta în condiţiile în care lucrurile au degenerat între Marcel Toader şi fosta lui soţie, care au ajuns în cele din urmă la divorţ. „Cum e posibil ca doua persoane aflate într-un asemenea conflict să boteze un copil? Mi se pare nefiresc să intri în biserică aşa! Nu există aşa ceva, nu pot să înţeleg! Ori îl botează ea, ori el! Nu poţi să intri în biserică alături de adversarul cel mai de temut. În plus, tu, ca părinte, ai accepta să îţi boteze copilul doi oameni care se urăsc? Mi se pare o aiureală! Cum? În biserică, în faţa lui Dumnezeu?", a spus Anca Ţurcaşiu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Antena 2.

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro