Anda Adam: "Nu este sănătos sau cool să consumi droguri! Am avut cunoştinţe care au murit din cauza asta"

Anda Adam

Anda Adam este împotriva consumului de droguri şi susţine sus şi tare că nu a a insinuat niciodată că a consuma stupefiante este un lucru firesc.

După ce declaraţiile ei pe tema consumului de droguri au generat un val de critici, artista fiind acuzată de Marina Almăşan că încurajează consumul de droguri, aceasta se apără şi spune că afirmaţiile ei au fost denaturate.

“Îmi pare rău să constat că declarațiile mele au fost răstălmăcite și că mulți oameni au înțeles că încurajez consumul de droguri. Este total neadevărat!  Am fost întrebată ce părere aveam despre reportajul realizat de 1 mai și difuzat de toate televiziunile în care apăreau tineri drogându-se pe plaja de la Mamaia și dacă nu mi-a fost teamă că voi fi filmată în apropierea lor și asociată cu acea gașcă.

Am subliniat că nu sunt de acord cu consumul de droguri dar și că nu mi se pare firească mentalitatea de fi asociată cu respectivii consumatori din simplul motiv că se aflau pe aceeași plajă cu mine. Sunt conștientă că fiecare este responsabil pentru alegerile lui în viață, bune sau proaste, și că nu pot eu să schimb acest lucru peste noapte.

Stupefiantele de orice fel sunt periculoase pentru organism, distrug viețile celor care le consumă și pot provoca adevărate tragedii. Am avut cunoștințe care au căzut în acest viciu periculos. Unii au reușit să se vindece, alții, din păcate, au pierdut lupta. Stați departe de aceste tentații! Nu este sănătos și nici cool să consumi droguri. Îi rog pe cei care au început să mă critice să nu se grăbească să judece pe baza unor declarații scoase din context.

Am subliniat în acele declarații că sunt împotriva drogurilor, dar am recunoscut că este un fenomen de amploare răspândit în România, la fel ca peste tot în lume, iar fiecare este responsabil pentru ceea ce face. Asta nu înseamnă că el nu poate avea parte de ajutorul celor din jur.
Eu am avut și am promovat dintotdeauna un stil de viață sănătos și este exclus să fiu de acord cu așa ceva. Repet, drogurile sunt periculoase, iar cei care le consumă au nevoie de ajutor! Întotdeauna NU drogurilor!”, declară Anda Adam.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro