Anda Adam sare la gâtul Biancăi Drăguşanu: "O să fac o listă cu toţi bărbaţii cu care a fost"

+2 click pentru
galerie

Războiul declaraţiilor dintre Anda Adam şi Bianca Drăguşanu continuă! Blonda a ajuns la capătul puterilor şi nu mai suportă să audă de roşcată.

Deranjată că Bianca vorbeşte despre ea, Anda Adam ia atitudine. Artista sare la gâtul celei care i l-a suflat pe Victor Slav şi o avertizează: "O să fac o listă cu toţi bărbaţii cu care a fost". Răbufnirea Andei vine după ce Bianca i-a urat să fie fericită alături de "Prinţul" Adrian Cristea, cu care a fost surprinsă în ipostaze tandre.

"Mi se pare penibil şi absurd să ies într-un club şi să nu pot să vorbesc cu oameni ca nu cumva cineva să mă filmeze! Mi se pare de bun simţ ca Bianca să nu mai comenteze despre mine", a spus Anda Adam pentru spynews.ro.

Enervată la culme că presă o cuplează cu fiecare bărbat cu care se întâlneşte, Anda recunoaşte: "Am mai mulţi prieteni băieţi decât fete!"

"O să iau o listă cu toţi oamenii care au fost cu Bianca Drăguşanu sau toate relaţiile pe care le-a avut ea şi, dacă din lista ei de relaţii pe care le-a avut, eu cunosc întâmplător pe cineva ce să fac? Nu pot nici <Bună!> să dau! Ar trebuie să mă întorc cu spatele şi să plec. Mi se pare că ar trebui să devin paranoică", a adăugat artista pentru spynews.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro