Anda Adam şi-a cumpărat un cărucior pentru copil, ca în filmele SF! Se desface automat, are faruri și ecran LCD

Anda Adam își va plimba fetița cu un cărucior parcă desprins din filmele SF. Artista a primit cadou de la mama ei un cărucior ce are o multitudine de proprietăți și avantaje.

Căruciorul se pliază și se desface singur printr-o singură apăsare de buton, oferă posibilitatea de a regla scaunul copilului la unghiuri între 40 și 72 de grade, are lumini și faruri de podea, suspensie la toate cele patru roți și chiar ecran LCD care poate afișa în timp real ce face bebelușul aflat sub husa de protecție.

Căruciorul este dotat cu baterie ce se încarcă singură pe măsură ce este plimbat. În plus, mama are posibilitatea ca, în timp ce iese la plimbare în aer liber cu copilul, să își încarce telefonul chiar la cărucior.

Acest căruicior este unul din cele mai exclusiviste accesorii de acest tip și i-a fost făcut vedetei cadou chiar de mama ei. Prețul unui astfel de carucior, cu toate accesoriile menționate, poate ajunge la 1700 de euro.

Anda Adam va trece săptămâna aceasta în ultima lună de sarcină. Artista va aduce pe lume, la sfârșitul lunii noiembrie, primul său copil, o fetiță pe care o va boteza Evelin.

La doar o lună de la naștere, Anda Adam va reveni pe scenă pentru a susține seria de concerte de Revelion, fiind unul din cei mai ceruți artiști pentru a performa în noaptea dintre ani.

Foto: arhivă

M.T.

Citeşte şi:

Are pofte în miez de noapte! Gravida Anda Adam, în halat, aruncă clătite pe tavan

Nici nu zici că este gravidă! Anda Adam arată ca trasă prin inel: " Unde e burtica?"

VIDEO / Anda Adam nu poate să stea departe de scenă! E gata să nască în orice moment, dar nu se potoleşte nici o secundă!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro