Anda Adam, ”terminată” de emoții! Urmează cel mai important ”examen” pentru fetița ei!

Anda Adam este cea mai fericită femeie din lume şi numără fiecare secundă rămasă până la naşterea fiicei ei. Dar, până când va deveni mamă, frumoasa cântăreață și soțul ei, Sorin Andrei, trec printr-o serie de emoții pe care le pot pricepe doar cei care urmează să fie părinți.

Mai are o lună şi jumătate până la momentul mult aşteptat, iar Anda Adam şi soţul ei nu ştiu cum să facă să treacă timpul mai repede. „Nici Sorin nu mai are răbdare. Numărăm fiecare oră care trece, dar acum parcă o zi ţine cât o săptămână. Nu mai avem răbdare”, a declarat Anda Adam, pentru Spynews.ro.


Este în ultimul trimestru de sarcină, iar săptămâna următoare este cea decisivă pentru ceea ce se va întâmpla cu naşterea fetiţei ei. „Săptămâna viitoare merg la examenul morfologic al copilului şi atunci voi vedea ce îmi spune medicul meu. Tot atunci voi stabili cu el dacă voi naşte natural sau prin cezariană, pentru că lucrurile astea se pot schimba acum, în ultima perioadă a sarcinii. Voi naşte la clinica unde va fi el, pentru că merg după el. Pot spune că micuţa este bine, sănătoasă şi foarte activă”, a spus, vizibil emoţionată, Anda Adam.


Examenul pe care așteaptă Anda să îl facă, cel de morfologie fetală, este deosebit de important, ea urmând să afle acum dacă bebelușul pe care îl are ar putea avea probleme sau nu la naștere. De asemenea, indicii pe care îi va vedea medicul la această ecografie sunt esențiali pentru ultima parte a sarcinii, cea mai dificilă pentru viitoarele mămici.


Anda Adam şi Sorin Andrei s-au căsătorit în vara acestui an, după doar câteva luni de relaţie. Chiar dacă au existat speculaţii cu privire la o posibilă sarcină înaintea nunţii, atât Anda, cât şi soţul ei au păstrat secretul, până în momentul în care au fost siguri de faptul că bebelusul este bine.

Citeşte şi:

A luat-o în braţe şi i-a sărutat burtica de gravidă! Mihai Morar şi Anda Adam, aşa cum nu i-ai mai văzut până acum!

FOTO / Anda Adam se antrenează să fie mamă! Uite ce bine îi stă cu băiatul Antoniei şi al lui Alex Velea în braţe!

Anda Adam, în al nouălea cer! Cum se simte înainte să nască?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro