Andrada de la "Mireasă pentru fiul meu" suferă după Cristi! Imaginile care i-au făcut pe prietenii ei virtuali să suspine: "Vreau să te văd zâmbind, din nou!"

Inevitabilul s-a produs, iar Andrada şi Cristi de la "Mireasă pentru fiul meu" nu mai formează un cuplu. Fosta concurentă suferă din cauza despărţirii, iar tristeţea i se vede pe chip.

Andrada şi Cristi au participat la "Mireasă pentru fiul meu", în cel de-al patrulea sezon. Ei au format un cuplu după ce fosta concurentă s-a despărţit de Radu.

Despărţirea a afectat-o pe Andrada, iar acest lucru l-au observat şi fanii. În ultimele imagini postate pe o reţea de socializare, fosta concurentă pare tristă şi încercănată.

Fanii au postat comentarii, precum: "Vreau să te văd zâmbind, din nou! Eşti atât de frumoasă când zâmbeşti!" sau "Ești superbă, chiar dacă nu zâmbești!".

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial pezentat de către Mirela Boureanu-Vaida, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi de luni până vineri de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe Antena Play.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Alexandra de la "Mireasă pentru fiul meu", acuzată că a destrămat o căsnicie. Ce a declarat după ce s-a spus că s-a iubit cu un bărbat însurat

Cristiana de la ”Mireasă pentru fiul meu” a făcut marele anunț azi! Ce se va întâmpla anul acesta

Surpriză de proporţii pentru telespectatori! S-a schimbat moderatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro