Andrada o să moară de ciudă când o să vadă asta! Uite ce declaraţii de dragoste îi face Radu de la "Mireasă pentru fiul meu" iubitei sale!

Sursa foto Arhiva

De când a părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu", Radu pare să fie pe  zi ce trece din ce în ce mai fericit. Andrada e istorie, iar tânărul este îndrăgostit până peste cap de prietena lui.

De curând, Radu a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu iubita lui, Alya, într-un moment delicat,  la care a ataşat un  mesaj foarte romantic.

"Din prima clipă în care am înţeles că te iubesc, m-am oferit ţie tot. Ţi-am dat fericirea mea, dragostea mea şi o mie de motive să te implici şi tu. Din prima clipă te-am lăsat să mă duci în lumea ta, acolo unde e cald şi bine. Atunci m-am simţit protejat, iubit, dorit Atunci a fost frumos. Tu esti omul pe care să mi-l doresc aproape şi zi şi noapte. Tu esti sursa mea de existenţă ", a scris Radu pe Facebook.

Se vor căsători

A avut titulatura de Don Juan, iar acum se aşează la casa lui. Unul dintre cei mai controversaţi concurenţi din casa "Mireasă pentru fiul meu" îşi pune pirostriile, chiar dacă și-a cunoscut actuala lui iubită abia acum două săptămâni. Dar, deh!, pasiunea dintre ei este de nestăvilit. Radu a apărut în compania unei frumoase domnişoare, Alya, alături de care a început o frumoasă relaţie de dragoste, care pare a fi jumătatea lui. A lăsat totul în urmă pentru a fi cu ea, şi se pare că a făcut cea mai bună alegere, deoarece, după doar două săptămâni, Radu a făcut pasul cel mare şi a cerut-o de soţie pe Alya.

Radu a făcut cuplu în casa "Mireasă pentru fiul meu" cu Andrada, dar relaţia celor doi nu a rezistat, fiind măcinată de reproşuri, lacrimi şi neînţelegeri.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Citeşte şi: 
VIDEO / A intrat în casă şi a avut parte de surpriza vieţii lui! Ce i-a pregătit iubita lui Radu de la "Mireasă pentru fiul meu" la aniversarea de o lună

Il recunoşti? E unul dintre cei mai controversaţi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro