VIDEO / Andreea Antonescu, în lacrimi! Viaţa în scaun cu rotile: "Nu se mai poate face nimic"

foto: facebook

Andreea Antonescu a izbucnit în lacrimi! Viaţa în scaun cu rotile a făcut-o pe cântăreaţă să reflecte la lucrurile bune din viaţa ei.

Andreea Antonescu a mers în vizită la un fost fotbalist, care a rămas imobilizat în scaunul cu rotile în urma unui accident rutier. Ascultând povestea vieţii lui Alin, cântăreaţa a izbucnit în lacrimi şi a ajuns să dezvăluie un amănunt neştiut până acum despre ea.

"Teoretic, nu se mai poate face nimic, nu se mai poate schimba nimic. E... nici nu ştiu cum e. Nu-mi vine să cred că o persoană de aceeaşi vârstă cu mine poate trece prin lucruri atât de crunte. În momentul în care i-am întâlnit, pentru mine a fost un şoc. A fost cea mai puternică familie pe care am întâlnit-o în viaţa mea. Oamenii ăştia se iubesc foarte tare. Întotdeauna m-am considerat o femeie puternică, dar nu-s nici pe departe. Privindu-i pe ei, realizez că nu aş fi putut face faţă. Am realizez că nimic nu are valoare fără sănătate.Eu am fost în situaţia lui David când eram mică. Aveam sindrom nefrotic. Când eram micuţă, mi-am dorit să fac sport, însă nu am avut voie.", a spus Andreea Antonescu la "Acces direct", de la Antena 1.

Citeşte şi:

Andreea Antonescu va poza nud? Răspunsul îndrăzneţ al cântăreţei

Totul despre DIVORŢUL Andreei Antonescu! Ce spune cântăreaţa despre soţul său

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro