Andreea Bălan a revenit în lumina reflectoarelor, dar ascunde un mare regret în suflet! "M-a durut foarte tare..."

Andreea Bălan a revenit în lumina reflectoarelor, dar trăieşte cu un mare regret în suflet! "M-a durut foarte tare..."

Invitată în cadrul emisiunii "Agenţia VIP", la Antena Stars, pentru a-şi prezenta noul hit, denumit "Paradis", interpreta Andreea Bălan şi-a rupt din suflet şi câteva din trăirile pe care le-a experimentat în ultima perioadă, deloc liniştită din viaţa sa.

Fosta solistă a trupei "Andre" a suferit un stop cardio-respirator chiar în timpul operaţiei de cezariană, în urmă cu câteva luni, în timp ce dădea naştere celei de-a doua fete, plus alte două operaţii dificile în perioada imediat următoare. Cu toate acestea, Andreea Bălan pare o persoană renăscută din propria cenuşă, mai puternică ca niciodată. Aşa reuşeşte să treacă şi peste lucrurile mai puţin plăcute din viaţa sa, cum ar fi "gura rea a lumii".

"Eu nu mai pot să fac copii, şi m-a deranjat că au existat voci care au spus că acest lucru nu este atât de grav. Şi, ştiindu-mă în această ipostază, m-a durut foarte tare. Eu am rămas cu nişte sechele şi am trecut cu greu peste. Mai voiam un copil. De ce nu? George, de exemplu, îşi mai dorea un băiat. Şi m-a durut că au fost oameni care au spus că această piedică nu este ceva grav", a spus Andreea Bălan, la "'Agenţia VIP".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro