Andreea Bălan, casă de jumătate de milion de euro! Informații EXCLUSIVE despre lovitura imobiliară dată de vedetă

+9 click pentru
galerie

Andreea Bălan a dat lovitura în plan imobiliar, acum, pe sfârșit de an. Și, de când a reușit să pună mâna pe o casă de jumătate de milion de euro, este mai fericită ca niciodată, simțind că, în sfârșit, își poate dedica toată energia și pasiunea carierei și fetiței sale.

Mai exact, de ceva vreme încoace, între Andreea Bălan și Keo chiar nu mai există nimic care să îi lege. Pentru că, de la despărțirea lor, de acum trei ani, între cei doi mai existau, cel puțin în teorie, cei doi fiind legați de casa pe care o împărțeau și pe care o contruiseră împreună.
Cu toate acestea, de ceva vreme, Keo și-a dat seama că nu are nicio altă soluție în afară de a o vinde Andreei așa că, după ce au negociat luni bune, cei doi au acceptat să îi cedeze, contra unei sume substanțiale de bani, jumătatea lui de casă.
Iar acum Andreea se poate lăuda cu o casă de jumătate de milion de euro, situată în cea mai căutată zonă a Bucureștiului, în Nord, chiar lângă Grădina Zoologică. Și, în plus, fiica ei va avea ocazia să crească în curtea de peste 500 de mp a casei cu opt camere, două bucătării, cinci băi și dressingurile pline de ținute ale mamei sale. Mai mult decât atât, ne-au dezvăluit sursele noastre, de acum înainte, unul dintre livingurile vilei în care locuiește se va transforma, definitiv, în sală de repetiții pentru Andreea Bălan și dansatoarele ei, cu atât mai mult cu cât acum repetă intens pentru noul ei show, Fantezia de Iarnă.
Andreea și George au o fetiță
Andreea Bălan și George Burcea au decis ca să se căsătorească pe una dintre idilice plaje californiene. Așa că, Andreea, de mână cu George, a călcat, spre apusul soarelui, pe nisipul fin al plajelor de la Oceanul Pacific, loc în care și-au spus jurămintele. Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din țară, dar și din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro