Andreea Bălan e în al nouălea cer! Iubitul ei i-a dat vestea cea mare

George Burcea, iubitul Andreei Bălan, a făcut un anunț care a bulversat întreaga lume a showbiz-ului. Mai exact, tânărul actor a reușit să o facă pe frumoasa cântăreață să fie extrem de fericită și să tresalte de mândrie după ce, în această dimineață, i-a mărturisit un lucru incredibil.

George Burcea a dat lovitura. Actorul, celebru mai mult pentru reclamele pe care le-a filmat până acum în România, a intrat în lumea bună a cinematografiei. Mai exact, după ce în urmă cu câteva luni a filmat, în România, câteva scene pentru un film indian, de astăzi, el este unul dintre starurile care apar în cinematografele din îndepărtata țară asiatică.

”Filmul - Singh Is Bling - a avut premiera în India. Sunt mândru și mulțumit că am făcut parte din acest proiect”, a anunțat George Burcea. Mai mult, prestația lui în pelicula de la Bollywwod a fost una extrem de apreciată de critici, el fiind văzut ca o viitoare stea a cinematografiei.

Andreea Bălan are, de câteva luni deja, o relație cu actorul George Burcea, cei doi fiind, deja, de nedespărțit. Mai mult decât atât, în preajma cântăreței se vorbește că iubirea dintre cei doi este extrem de intensă, talentata artistă simțind, în sfârșit, că și-a găsit bărbatul de care avea nevoie. De altfel, cei doi au petrecut, de curând, o vacanță de cinci sdtele, în Turcia, relația lor devenind din ce în ce mai serioasă, existând chiar zvonuri cu privire la ideea unui viitor pe termen lung împreună.

Citește și:

Andreea Bălan, transformare ULUITOARE! De când se iubește cu George e o BOMBĂ-SEXY


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro