Andreea Bălan îşi pregăteşte iubitul să urce cu ea pe scenă? Dovada că Petrişor poate fi înlocuit cu succes de George

foto: facebook

Andreea Bălan îşi pregăteşte iubitul să urce cu ea pe scenă? Artista şi-a găsit un iubit pe măsura expectaţiilor ei, cu care pare să aibă în comun pasiunea pentru acrobaţii.

Andreea Bălan şi iubitul ei, George, au plecat în vacanţă în Turcia, unde se distrează de minune. Artista împărtăşeşte din momentele de fericire şi cu prietenii virtuali, cărora le arată cum se distrează alături de bărbatul care i-a cucerit inima.Se pare că Andreea se simte minunat cu George, care are aceeleaşi pasiuni ca şi ea. Într-una dintre imagini, artista este ridicată pe braţe de iubit, la fel ca în figurile de dans pe care aceasta le face pe scenă cu Petrişor.

"Zboară, puiule, zboară!... cu funduleţul perfect", este mesajul care însoţeşte imaginea postată de Andreea Bălan pe o reţea de socializare.

(foto: facebook)

Citește și:

După ce a tot încercat, în nenumărate rânduri chiar, să se împace cu ea, Andreea are un mesaj pentru Keo! Intră să vezi ce îi transmite artista

Ar face totul pentru ea! Vezi ce propunere i-a făcut Michael Andreei Bălan și răspunsul INCREDIBIL pe care l-a primit americanul

Spynews.ro a aflat cum a chefuit Andreea Bălan în Los Angeles! Imagini și declarații EXCLUSIVE

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro