Incredibil! La patru ani, Sofia are un dressing de 3 metri lungime. Andreea Bănică: ''Când văd anumite hăinuţe, nu mă pot opri!'' / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Aşa mamă, aşa fiică. Andreea Bănică a obişnuit-o pe Sofia să fie cochetă de mică. Atunci când intră în magazinele cu haine pentru copii, cântăreaţa nu rezistă în faţa modelelor expuse şi pleacă încărcată. Aşa se explică de ce fetiţa ei ajunge în situaţia de a nu apuca să poarte toate ţinutele pe care vedeta le cumpără în mod constant.

Andreea Bănică nu ascunde faptul că îi place ca Sofia să fie în pas cu moda. „Să fie cochetă, să fie în tendinţe. Îmi place, mă ocup foarte mult de lucrul acesta. Când merg în oraş şi văd anumite hăinuţe, nu mă pot opri. Mai iau din acelea, şi din acelea, iar hăinuţele care îi rămân mici  întotdeauna le-am dăruit prietenilor, celor apropiaţi, care au avut copii mai mici, pentru că Sofia nu a apucat să le îmbrace“, ne-a spus blonda. Datorită pasiunii artistei pentru haine, fetiţa ei a ajuns la doar patru ani să deţină un dressing uriaş. „Deci la Eforie are şifonierul ei, un perete de  trei metri lungime şi înălţime de aproape doi metri. E plin doar cu hainele ei, cu jucării, totul al ei“, a recunoscut Andreea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro