Andreea Bănică a vrut să fie Marylin Monroe, dar alt detaliu a atras atenţia. Ce s-a întâmplat cu sânii ei?

E una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, euşeşte să îmbine cu succes viaţa de familie cu cariera muzicală, însă la ultima apariţie televizată a cam dat chix. Gravitaţia şi-a spus cuvântul asupra bustului Andreei Bănică, iar dovadă stau imaginile de mai jos.

Andreea Bănică (37 ani) a fost invitată, astăzi, la o emisiune Tv, iar apariţia ei s-a vrut una fără cusur. Aşa a fi fost, numai că un mic detaliu i-a scăpat artistei din vedere. Rochia roşie, cu umerii goi, la care nu a putut purta sutien, i-a scos în evidenţă bustul lăsat.

Artista a cântat şi a făcut declaraţii despre cea mai mare binecuvântare şi cel mai mare regret.
"Sophia este cel mai frumos dar de la Dumnezeu. A doua mea realizare este faptul că sunt în acest domeniu de atâţia ani şi îmi place ceea ce fac", a povestit Andreea.


În lipsa regretaţilor săi părinţi, Andreea declară că şi-a căutat refugiul în muncă. "Am încercat să mă mint toată viaţa mea pentru că am rămas fără părinţi de tânără. Avându-l pe Lucian lângă mine, am încercat să mă refugiez în muncă. Ulterior, Dumnezeu m-a premiat cu Sophia şi acum sunt împlinită", a mărturisit Andreea Bănică.

Andreea Bănică si Lucian Mitrea s-au cunoscut la 16 ani, iar de atunci se iubesc nebuneşte. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 6 ani, chiar în ziua când artista împlinea 30 de ani. Andreea si Lucian au împreună o fetiţă de 6 ani.

Sursă foto: captură video / Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Una mai frumoasă ca alta! Andreea Bănică şi-a scos sora în lume! Uite cum arată

A fost criticată că s-a îngrăşat, iar acum le dă tuturor peste nas! Cum arată Andreea Bănică într-o rochie mulată, la braţul soţului ei

VIDEO / Andreea Bănică, în varianta masculină face furori în platoul Star Matinal!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro