VIDEO / Andreea Bănică s-a certat cu fanii din cauza chiloţilor pe care îi poartă! Mesajul dur al blondei: "Cui nu îi place să nu mă privească!"

Andreea Bănică este o blondă care încinge în permanenţă imaginaţia bărbaţilor, dar unii fani o critică dur pentru ţinutele ei provocatoare.

Andreea Bănică adoptă ţinute sexy în concertele ei care îi evidenţiază "dotările". Un fan a enervat-o pe blondă, deoarece a criticat-o pentru stilul ei vestimentar.

"Ai fost foarte bună aseară la Sala Palatului! Nu mi-ai plăcut niciodată, te vedeam mult prea dezbrăcată, expunându-ţi obsesiv peste tot chiloţii, dar aseară am văzut cât de talentată eşti! Tu chiar ai o voce de valoare. Te rog doar să te îmbraci ca o cântăreață mare, nu ca o dansatoare măruntă. N-a văzut-o cineva vreodată pe Celine Dion în chiloţi pe scenă. Eşti prea frumoasă şi talentată să te limitezi la atât de puțin, la chiloţi. Lasă-ţi dansatoarele să facă asta! E doar opinia mea. Sau poate şi a altora. Eşti chiar talentată. Încearcă să devii un model pentru fiica ta şi pentru fiicele altora căci societatea asta în derivă are nevoie şi de modele. Încearcă să fii unul! Cu drag", i-a scris un prieten virtual pe Facebook.

Andreea Bănică i-a dat un răspuns tranşant: "Nu pot să împac pe toată lumea şi nici nu îmi doresc. Cei care mă iubesc sunt cei care cred în mine şi talentul meu. Uită-te la vedete internaţionale ca Beyonce, Knowles, Madonna, Rihanna etc. Se îmbracă în fuste lungi? Scena este diferită de mersul în oraş. Fiind născută la mare am avut norocul să am parte de un tată cu gândire modernă, nu cu o gândire de pe vremea comunismului şi care mi-a dat încredere în mine şi talentul meu. Şi da, voi purta fuste scurte, pantaloni scurţi atâta timp cât voi arata bine. Le port pentru că ma simt bine cu mine. Cui nu îi place să nu mă privească, să mă asculte în caz că îi place. Dacă nu, are alte variante.Îţi multumesc pentru mesajul tău însa "chiloţii" îi port tot timpul pe sub hainele de scenă! Fiica mea o să îşi aleagă singură un model în viaţă sau poate nu o să îi trebuiască. Dacă sunt un model pentru ea atunci pot să-ţi spun aşa: prin muncă, ambiţie, talent, am ajuns astăzi OM! Şi cred că am spus tot".

Andreea Bănică (36 de ani) si Lucian Mitrea s-au cunoscut la 16 ani, iar de atunci se iubesc nebuneşte. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 6 ani, chiar în ziua când artista împlinea 30 de ani. Cei doi au împreună o minune de fetiţă de 6 ani.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

S-a cam rotunjit, dar nu evită ipostazele demne de filme pentru adulţi! Imagini fierbinţi cu Andreea Bănică

VIDEO / A luat proporţii, dar nu se jenează! Andreea Bănică, cu "aripioarele" în vânt


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro