VIDEO / Andreea Berecleanu a răspuns la întrebarea "Câte operaţii estetice ai?"

+3 click pentru
galerie

Andreea Berecleanu nu are nicio operaţie estetică © Captură video

Frumoasa prezentatoare, Andreea Berecleanu,  a vorbit despre operaţii estetice. Întrebată dacă are intervenţii de înfrumuseţare, Andreea Berecleanu a mărturisit că este naturală şi nu s-a lăsat pe mâna medicului, chiar dacă soţul ei este unul dintre cei mai cunoscuţi esteticieni.

Cunoscută pentru profesionalismul şi lunga sa activitate în cadrul Antena 1, Andreea Berecleanu mărturiseşte că, deşi soţul său este chirurg estetician, ea nu are nicio operaţie de înfrumuseţare.

"Cei care mă știu de 25 de ani, pe care îi fac la anul în televiziune, sunt cei care au acum 50-60-80 de ani. Cei/ cele care au 20-30 de ani nu mă știu cum eram acum 25 de ani când am intrat sub lumina reflectoarelor. Dar celor care mă întreabă totuși câte operații estetice am, asta probabil de când m-am căsătorit cu Constantin, care este chirurg estetician, le răspund așa: aici e mama, aici e bunica, aici este fiica mea. Dacă vedeți o legătură între cele patru personaje o să gasiți răspunsul la întrebarea de ce NU am operații estetice", a declarat Andreea Berecleanu. 

Prin urmare, frumoasa prezentatoare a înlăturat orice mit legat de posibilele sale operaţii estetice. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro