VIDEO / Andreea Berecleanu, dezvăluiri dureroase: "Au fost momente când nu am mai putut să respir, în platou"

+5 click pentru
galerie

Andreea Berecleanu © Instagram

Andreea Berecleanu este admirată de toată lumea şi mulţi vor să cunoască secretele ei. Cum reuşeşte să arate atât de bine la vârsta sa şi cum poate mereu să fie o prezenţă extrem de plăcută. 

Andreea Berecleanu a dezvăluit în emisiunea "Agenţia VIP" care au fost începuturile carierei sale, dar care sunt secretele ei care o ajută să arate zi de zi impecabil.

"Am 25 de ani de experienţă. Când am intrat în presă aveam 2 sacouri şi trei perechi de jeans şi două cămăşi albe şi asta era tot. Aveam un inel de argint pe vremea aia şi am ales simplitatea. Nu contează câţi bani ai. Lucrurile mă aleg pe mine. Îmi plac magazinele mai nişate. Nu îmi place să se vadă brandul. Nu vreau să scrie nimic pe mine. Am cam 4 locuri în România unde merg, în mall-uri nu merg, este foarte aglomerat. Dăruiesc mult rudelor mele, prietenelor. Fac 8 ani la Observator, am 15 ani la Antenă. Au fost momente când nu am mai putut să respir în platou, am luat o echipă de medici cu mine. Mi-am luat liber de la serviciu şi am plecat atunci când am văzut că oamenii aveau nevoie de medicamente şi de medici. Am transmis şi din salvare, când oamenii mureau. Asta face parte din meseria noastră. Sunt ludică în viaţa de zi cu zi. Am simţul umorului, eu nu am relaţii cu oameni lipsiţi de simţul umorului. Şi soţul meu are simţul umorului, altfel nu ne-am fi întâlnit. Când eu sunt obosită, el ajunge după mine, mai obosit. Eu sunt prezentă în preajma lui, în clinică. Încercăm să luăm prânzul împreună cât de des putem. Ţin la asta. După înmormântarea tatălui meu, le-am spus celor veniţi să îl pomenească de ce cred eu că tatăl meu s-a oprit la mama, este cea mai frumoasă femeie de pe pământ. Uneori eu caut filme şi stăm şi ne uităm împreună la filme, uneori merg în piaţa, îmi place să merg în piaţă." a mărturist vedeta TV.

Andreea Berecleanu a făcut publice şi imagini realizate imediat după ce a născut, tunsă şi cu 35 de kilograme în plus.

”Aici eram cu Eva în brate. Mă tunsesem ca să mi se regenereze părul. Una dintre greşelile vieţii mele. Când iei nişte kilograme în plus, în cazul sarcinii cu Eva foarte multe, 35 mai exact, nu este cazul să te şi tunzi. Eram cu 35 de kilograme în plus după ce am născut-o", a povestit Andreea la Antena Stars. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro