Andreea Berecleanu, fericită în sânul familiei. Cum s-a fotografiat vedeta alături de iubit și de copii

Andreea Berecleanu / foto: Facebook

Andreea Berecleanu petrece prima zi a anului 2016 alături de familia sa, la Sinaia.

Prezentatoarea principalei ediții de jurnal a zilei, Observator, a ales ca în prima zi a anului să stea alături de cei doi copii pe care îi are cu Andrei Zaharescu, dar și alături de iubitul său, medicul Constantin Stan.

Cei patru au imortalizat acest moment special, iar Petru îi ține cu  drag mâna pe umăr lui Constantin. Eva, fiica cea mare a Andreei, a ales o nuanță puternică de ruj pentru fotografie, dar care o prinde de minune.

”La mulți ani!!! Pozele au ieșit mai bine alb/negru dar se vede atât de frumos lumina din ele... Să aveți un an luminos!!!”, a scris Andreea pe pagina sa de socializare.

Andreea Berecleanu s-a născut în  Bucureşti. Începând cu 1996, Andreea a prezentat întotdeauna știrile cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu, fie că a fost vorba de Știrile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1. A debutat în presă la 18 ani, la Cuvântul și la România Liberă în 1993, debutând un an mai târziu în televiziune la SOTI ca reporter/redactor. Apoi, a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 până în 2003 a prezentat știrile la Pro TV. Din 2003 ea a revenit la Antena 1 prezentând Observatorul la ore diferite precum 16 și 23.

Din August 2010, Andreea prezintă singură jurnalele de știri. A fost primul moment din viața profesională a Andreei când s-a despărțit de Andrei Zaharescu în jurnalele de știri. Cei doi au doi copii, pe Eva și Petru.

V.M

Citește și:

Andreea Berecleanu, în doliu după moartea jurnalistei Iuliana Gătej: "Aseară am aflat că te-ai grăbit spre altă lume, Fluturico!"
VIDEO / Cum e Crăciunul pentru Andreea Berecleanu? Face asta an de an
Tribut pentru Colectiv, la Premiile Showbiz-ului Românesc! Andreea Berecleanu: "El este eroul nostru"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro