Andreea Berecleanu, mai sexy ca oricând de ziua ei! Care e dorinţa cea mai mare a vedetei

+3 click pentru
galerie

Andreea Berecleanu © Instagram

Astăzi Andreea Berecleanu şi-a serbat onomastica şi a povestit că pentru ea a fost o zi specială, deoarece foarte multe persoane s-au gândit la ea, au felicitat-o, i-au transmis gânduri bune şi i-au dăruit flori.

În cadrul emisiunii "Agenţia VIP", vedeta Antena 1 a relatat cum şi-a sărbătorit ziua numelui, dar a mărturisit că nu a putut să lipsească nici de la pupitrul ştirilor şi a dezvăluit care sunt dorinţele sale.

"Vă mulţumesc pentru urări, la mulţi ani tuturor care îşi sărbătoresc ziua. E un sfânt care mă ocroteşte, îl simt! " a declarat Andreea Berecleanu.

"Azi am încercat să împărţim timpul, am stat cu copii mei, dar am fost şi la job. Şi azi şi mâine voi fi plină. Este important să pregătim materiale. Va fi un an liniştit, vacanţa mea se va numi linişte. Anul acesta a fost greu după ce mi-am pierdut tatăl şi vreau linişte, asta îmi doresc. Azi am ieşit cu copiii şi cu Constantin să ciocnim un pahar de şampanie. Nu am dorinţe arzătoare, eu nu cer, mi se oferă şi aici mă refer la Dumnezeu. Îmi doresc ce ne dorim cu toţii, lucruri fireşti, linişte, iubire. Asta am primit şi eu de la părinţii mei." a mai completat Andreea Berecleanu în cadrul emisiunii Agenţia VIP. 
  

Vedeta Antena 1 a arătat mai bine ca niciodată de ziua sa adoptând o ţinută elegantă, dar sexy care o prindea extrem de bine.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro