Andreea Berecleanu, mesaj dur pe Facebook: "Durerea dumneavoastră este aceea ca eu am «bolid de lux, euro şi telefon scump»"

foto: facebook

Andreea Berecleanu a postat un mesaj dur la adresa românilor care văd paiul din altuia, dar nu văd bârna din ochiul lor. Ştiriasta s-a arătat deranjată de un anume "domn Cezar" care este preocupat de starea ei materială.

Andreea Berecleanu a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care critică felul în care românii sunt mai preocupaţi de starea ei materială, pierzând din vedere gesturile lor. Ştirista l-a luat la ochi pe un anume domn Cezar, care obişnuieşte să comenteze fiecare gest al acesteia.

"Oare meritaţi, voi, românilor care aruncaţi cu piatra în orice postare sau care, mai rău, staţi la pândă, să vă bucure sufletul ceva? Cum era dacă aş fi postat poze dându-i femeii bani sau mâncare? Stau să mă întreb, cum ar mai fi comentat dl Cezar, de exemplu? Vă cunosc profilul, domnule Cezar, dar aş jigni o generaţie din care fac parte şi părinţii mei dacă v-aş spune câte ceva! Iar dacă mă înşel şi sunteţi mai tinerel, tare aş vrea să ştiu dacă aşa v-aţi născut, aţi fost crescut sau aţi devenit... Sau, poate sunteţi femeie. De fapt, nici nu mai contează ce sunteţi, sigur animal nu! Durerea dvs este aceea că eu am "bolid de lux, euro şi telefon scump", nu neapărat că m-am oprit sau nu după semafor! Din păcate, ura din sufletele voastre şi permanenta cârcoteală ne-au adus aici! Şi dacă de această dată nu dispăreţi de pe această pagina de fb, unde nu v-a invitat nimeni, este pentru că vreau să vă vadă şi alţii, vreau să vă expun răutatea! Să aveţi o zi frumoasă, domnule Cezar, şi poate că într-o bună zi veţi fi fericit şi mulţumit!", a scris Andreea Berecleanu pe o reţea de socializare.

Andreea Berecleanu s-a născut în  Bucureşti.Începând cu 1996, Andreea a prezentat întotdeauna știrile cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu, fie că a fost vorba de Știrile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1. A debutat în presă la 18 ani, la Cuvântul și la România Liberă în 1993, debutând un an mai târziu în televiziune la SOTI ca reporter/redactor. Apoi, a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 până în 2003 a prezentat știrile la Pro TV. Din 2003 ea a revenit la Antena 1 prezentând Observatorul la ore diferite precum 16 și 23.

Din August 2010, Andreea prezintă singură jurnalele de știri. A fost primul moment din viața profesională a Andreei când s-a despărțit de Andrei Zaharescu în jurnalele de știri. Cei doi au doi copii, pe Eva și Petru.

Citeşte şi:

Andreea Berecleanu, despre relaţia cu iubitul ei! Ce nu-i lipseşte ştiristei niciodată din dormitor

Ştirista a mărturisit! Ce fel de bărbaţi îi plac Andreei Berecleanu

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro