Andreea Berecleanu o atacă pe Andreea Esca. Scandalul a pornit de la o banală bluză

+2 click pentru
galerie

Se războiesc pentru audienţă, în fiecare seară, când se află la pupitrul ştirilor, însă rivalitatea dintre Andreea Berecleanu şi Andreea Esca nu se opreşte aici. Ştirista de la Antena 1 o acuză de furt pe rivala de la Pro TV .

După ce Andreea Esca a lansat campania "Iac-aşa e ia mea" cu ocazia împlinirii a 9 ani de existenţă a revistei The ONE, iar vedetele Pro TV au apărut pe sticlă îmbrăcate în ie, Andreea Berecleanu a urecheat-o pe Facebook.

"Mă bucur că Mediapro, din care face parte și revista The ONE-a alăturat campaniei "E timpul românilor" inițiate de Antena 1 în vara anului trecut.

Niciodată nu e prea târziu! Îi doresc revistei The One viață lungă și originalitate. La mulți ani!
Dacă bluza pe care o port astăzi vi se pare familiară, atunci e normal să fie așa. Este inspirată de portul tradițional românesc și poartă semnătura creatorului Adrian Oianu. "Suflecata pân la brâu", așa cum s-a numit una dintre cele mai recente colecții ale lui Adrian, poartă puternica amprentă a elementelor ancestrale, pe care, mulți dintre noi, le-am recunoaște intuitiv. În seara aceasta spun și eu E timpul românilor!", a scris ştirista pe Facebook.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro