Andreea Berecleanu, urare pentru fiica ei care împlineşte 14 ani!

Andreea Berecleanu a postat un mesaj emoţionant pe pagina ei de Facebook. Astăzi este ziua Evei Berecleanu, fiica moderatoarei Observatorului de la Antena 1.


"14 ani... Ea aşteaptă nerăbdătoare buletinul, eu le zâmbesc strâmb anilor care trec şi care o despart de copilărie. Pe zi ce trece e mai spontană, are replică, umor, isteţime, Eva mea e ca un curcubeu! La mulţi ani, fetiţa mea!", a scris Andreea Berecleanu, pe Facebook.

Andreea Berecleanu se arată mândră de fiica ei şi de modul în care creşte. 

Andreea Berecleanu s-a născut în  Bucureşti.Începând cu 1996, Andreea a prezentat întotdeauna știrile cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu, fie că a fost vorba de Știrile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1. A debutat în presă la 18 ani, la Cuvântul și la România Liberă în 1993, debutând un an mai târziu în televiziune la SOTI ca reporter/redactor. Apoi, a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 până în 2003 a prezentat știrile la Pro TV. Din 2003 ea a revenit la Antena 1 prezentând Observatorul la ore diferite precum 16 și 23.

Din August 2010, Andreea prezintă singură jurnalele de știri. A fost primul moment din viața profesională a Andreei când s-a despărțit de Andrei Zaharescu în jurnalele de știri. Cei doi au doi copii, pe Eva și Petru.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Ce cadou inedit i-a oferit Andreea Berecleanu fiului ei, de ziua lui

Zi fericită pentru Andreea Berecleanu! Fiul ei a împlinit 10 ani

Andreea Berecleanu, mesaj pentru telespectatori: "Vă sunt recunoscătoare!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro