Andreea Esca abia aşteaptă marele moment. "Poate o să fiu bunică"

+3 click pentru
galerie

Andreea Esca este o mamă model şi are o relaţie superbă cu fiica sa şi cu iubitul acesteia, artistul Mario Fresh © Instagram

Andreea Esca este o femeie împlinită, o soţie model, o mamă modernă şi o jurnalistă desăvârşită. Chiar dacă anii au trecut, Andreea Esca a rămas la fel, cum aceleaşi au rămas şi activităţile sale.

Într-un interviu acordat recent, Andreea Esca a vorbit despre cum era viaţa ei în urmă cu zece ani, dar şi cum stau lucrurile acum, precizând că este foarte mulţumită de tot ce se petrece în familia sa.

"Am mai puţină minte decat în urmă cu zece ani pentru că am mai puţini ani de consumat. Din ce mai trece un an încerc să gust viaţa şi mai din plin. Cel mai bun lucru este că am reuşit să păstrez standardul ştirilor. Sunt foarte mândră de copiii mei, merg foarte bine la şcoală, avem o relaţie bună cu ei, îmi place de ei. Am reuşit să accept virtualul şi să mă dezvolt în această lume a internetului şi e o mare realizare pentru mine", a spus Andreea Esca despre ultimii zece ani din viaţa sa.

În plus, Andreea Esca a vorbit şi despre cum vede că se vor întâmpla lucrurile peste ani. Frumoasa prezentatoare nu a stat mult pe gânduri şi a vorbit chiar despre posibilitatea de a fi bunică, asta pentru că peste zece ani, fiica sa Alexia va avea 28 de ani, o vârstă excelentă pentru a deveni mamă.

"Peste încă 10 ani, poate că Alexia se va şi mărita, poate o să fiu bunică. Se poate să mă găsiţi tot la ştiri şi în rest la party o să fiu în continuare", a spus Andreea Esca despre cum îşi doreşte să fie următorii zee ani din viaţa sa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro