Andreea Ibacka l-a băgat în spital pe Cabral. Dezvăluiri incredibile făcute de blondină

Cabral Ibacka a ajuns izolat pe patul de spital. Prezentatorul TV a fost internat cu forţa de soţia sa, Andreea Ibacka, după ce s-a îmbolnăvit şi a refuzat să se trateze.

Îngrijorată şi, totodată, scoasă din minţi de Cabral, care se luptă de câteva zile cu mai multe probleme de sănătate, Andreea a decis să ia măsuri drastice. Şi-a internat soţul cu forţa, i-a luat telefonul mobil şi laptopul şi l-a lăsat pe mâinile medicilor.

"De săptămâna trecută s-a îmbolnăvit. Din nou. Infecție în gât, plus sinuzită, plus ceva simptome de otită. În mod normal ar fi trebuit să stea acasă, să-și ia medicamentele și să doarmă. Dar el... nu! Și-a luat medicamentele din fugă, pentru că avea emisiuni de prezentat, evenimente de făcut, promisese în mai multe locuri că ajunge. Toți i-am spus să se potolească, dar nu te pui cu omul meu.
 
Așa s-a tot luptat cu el până ieri, când la începutul emisiunii i s-a făcut rău. Dar rău. Și l-am internat de tot, cu forța. Spre disperarea lui, căci avea încă o emisiune în seara asta, plus două evenimente importante azi și mâine, și ametitul avea impresia că le duce. Că el e puternic. Dar n-avea putere nici să se suie în maşină. Așa că, după cum spuneam și mai sus, l-am internat. Fără laptop, fără telefon, fără nicio chestie care l-ar putea face să se dea jos din pat. Dacă aveți un gând bun pentru el... transmiteți-l în gând, că are nevoie. Mulţumesc!", a scris Andreea Ibacka pe blogul soţului ei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro