Andreea Mantea a "îmbătrânit". Ce IMAGINI ADORABILE a postat de ziua ei

Andreea Mantea a împlinit ieri 29 de ani. Şi a cinstit momentul postând pe o reţea de socializare un colaj de imagini din care nu lipseşte micuţul David, băieţelul născut pe 27 mai 2015. 

Vedeta TV a postat pe Facebook mesajul "Şiiii... a mai trecut un an", care însoţeşte un colaj de imagini reprezentative din viaţa ei, dar şi cu copilul născut la sfârşitul lunii mai. Practic, David, puştiul născut pe 27 mai 2015, a venit în viaţa vedetei TV pe 20 septembrie anul trecut, atunci când vedeta a rămas însărcinată.

Cristi Mitrea n-a fost alături de Mantea când a născut, preferând să-şi plimbe câinele prin Capitală, şi nici nu şi-a vizitat copilul. Andreea Mantea a spus răspicat că îşi va creşte singură copilul: "Nu o să fie greu! Nici măcar o dată nu o să simtă lipsa tatălui. O să am grijă de asta foarte, foarte bine. Încă din luna a şasea el nu a mai fost interesat de acest copil şi drumurile nostre s-au despărţit, fiecare având priorităţile lui. Încă din luna a şasea s-a pus punct şi acolo a fost capătul. Acolo s-a încheiat. Stop! Am spus în mesaj despre lucruri grave care s-au întâmplat între noi doi. Neînţeleri pe care eu ca mamă, atunci viitoare mămică, iar acum ca mamă, nu aş putea să trec peste ele şi nu le-aş accepta sub nicio formă în casa mea, în familia mea, şi mai cu seamă, lângă copilul meu".

Andreea Mantea îşi creşte singură copilul rezultat dintr-o relaţie cu luptătorul Cristi Mitrea, luptător de K1. Andreea şi tatăl copilului au rupt orice legătură, dar vedeta n-a uitat ziua în care a rămas însărcinată. 

SURSA FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI: 

VIDEO / Aici au conceput Andreea Mantea şi Cristi Mitrea copilul

Andreea Mantea a născut un băieţel!

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro