Andreea Mantea a vorbit despre avort: "Dacă vă uitaţi la diverse poze pe internet sau în reviste..."

+3 click pentru
galerie

Andreea Mantea l-a născut pe David în pe 27 mai 2015. © Sursa foto: Facebook

Devenită mamă în urmă cu mai bine de doi ani, Andreea Mantea a fost întrebată de o fană ce părere are despre avort. Provocarea aceasta a venit în timpul unui live pe care prezentatoarea TV l-a făcut pe o reţea de socializare. Fără nicio reţinere, vedeta şi-a exprimat punctul ei de vedere despre întreruperea unei sarcini.

Andreea Mantea a spus că e împotriva avortului şi a declarat că femeile nu au niciun drept să facă acest lucru. Mai mult, ea a mărturisit că o întristează numai gândul.

"Nu am părere bună. (...). Trebuie să ne gândim că viaţa e dată de Dumnezeu, e o minune, şi nu avem niciun drept să facem asta. Din moment ce suntem binecuvântaţi, acel îngeraş ne-a ales să fim mama ei sau a lui, nu avem niciun drept să ne băgăm, să întrerupem această minune. Plus că dacă vă uitaţi la diverse poze pe internet sau în reviste despre felul în care se face avortul... e oribil. (...). Nu, nu avem dreptul să facem asta. Nu, nu vreau să vorbesc despre asta. Mă întristează numai gândul, mi se pare îngrozitor.", a declarat Andreea Mantea într-un live pe Facebook.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu un concurent de la "Burlăciţa", show la care a participat pentru a-şi găsi sufletul pereche. David s-a născut pe 27 mai 2015.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro