Andreea Mantea, ce copil frumos ai! David a împlinit 4 luni şi este de nerecunoscut! Nu o să-ţi vină să crezi cât s-a transformat

foto:instagram

Andreea Mantea, ce copil frumos ai! Frumoasa brunetă este în al nouălea cer de fericire de când a devenit mămică. Micuţul David a împlinit luni de viaţă şi s-a transformat complet faţă de primele zile de viaţă.

Andreea Mantea trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa unei femei. Vedeta se bucură de fiecare clipă petrecută alături de băieţelul ei, David, care a împlinit luni de viaţă. Micuţul creşte văzând cu ochii.

David, în primele zile de viaţăDe curând, Mantea a postat pe o reţea de socializare un colaj de fotografii cu băieţelul ei care s-a transformat total, devenind de nerecunoscut. Dacă în primele luni de viaţă avea părul negru ca tăciunele, acum acesta s-a deschis la culoare semnificativ. 

"4 lunişoare de viaţă. 27. Suflet frumos. energie pură. Grângurici. Zâmbiric. Un ghindoc. La mulţi ani, ardeiuţul meu", sunt cuvintele care însoţesc imaginile postate de brunetă.

David, la 4 luni de viaţă

Andreea Mantea este una din cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, iar ultima emisiunea pe care a prezentat-o a fost "Mireasă pentru fiul meu", în perioada în care Mirela Boureanu Vaida se afla în concediu maternal. Bruneta a devenit pentru prima oară mămică pe data de 27 mai a acestui an.

Citeşte şi

Îşi va găsi jumătatea? Semnul pe care l-a primit Andreea Mantea în această dimineaţă

Ştefan Stan a lăsat pe toată lumea cu gura căscată: "M-am însurat!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro