Ştefan Stan se iubeşte cu sosia Andreei Mantea?

Ştefan Stan a uitat-o definitiv pe Andreea Mantea! Cântăreţul se iubeşte cu o brunetă focoasă, iar astăzi a oficializat relaţia cu ea pe o reţea de socializare.

Ştefan Stan şi-a refăcut viaţa şi are o relaţie cu Irina Placinschi, patroana unui restaurant celebru din Iaşi. Cântăreţul a vrut ca totul să fie public, aşa că s-a trecut într-o relaţie cu ea pe Facebook.

Irina Placinschi este o brunetă frumoasă care are şi un copil, iar Ştefan Stan pare foarte îndrăgostit de ea, deoarece a postat pe Facebook mesajul: "Prietenia se măsoară în timp! Dacă aş putea să o clonez aş avea o soţie minunată!". Un fan a comentat: "Eu zic să o ceri de nevastă!". Tânăra pare sosia Andreei Mantea, deoarece seamănă foarte bine cu ea.

Cine este Ştefan Stan

Este un cunoscut cântăreţ din România. A devenit cunoscut publicului larg în momentul în care a câştigat un renumit concurs muzical din ţara noastră. În prezent, Ştefan Stan nu are o relaţie, iar printre iubitele lui s-a numărat şi Andreea Mantea.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

A spart gheaţa! Uite cum arăta Ştefan Stan în prima zi de şcoală

Ştefan Stan, adevărul depre eşecurile relaţiilor de după povestea cu Andreea Mantea: "Făceam o comparaţie între frumuseţea ei şi restul"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro