Andreea Mantea, imagine de mii de like-uri! Ea şi fiul său, David, au ieşit la plimbare

Andreea Mantea este o mămică fericită. Când filmează pentru emisiune, vedeta petrece timp de calitate cu fiul său. Azi cei doi s-au pozat într-o manieră inedită, iar fotografia a strâns rapid o mulţime de like-uri.

Se ştie faptul că Andreea Mantea este o mare iubitoare de animale. Printre necuvântătoarele pe care le are acasă se numără două pisici, dar şi un căţel. Bruneta are o relaţie strânsă cu ele şi se pare că îşi doreşte ca fiul ei să moştenească această calitate de la ea.

În imaginea cu care Andreea Mantea a reuşit să cucerească inimile fanilor se văd şi picioruşele lui David, dar şi un câine husky. Vedeta de televiziune a precizat că este o zi fericită şi că ea este extrem de bucuroasă.

Prezintă emisiunea "Dă o şansă dragostei"

Andreea Mantea este una din cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, iar ultima emisiunea pe care a prezentat-o a fost "Mireasă pentru fiul meu", în perioada în care Mirela Boureanu Vaida se afla în concediu maternal. Acum, bruneta a semnat un contrat cu postul de televiziune Euforia, acolo unde o să prezinte emisiunea "Dă o şansă dragostei".

Andreea Mantea şi unul dintre cei mai râvniţi burlaci s-au distrat împreună: "Doi frumoşi!"

Andreea Mantea a devenit mămică pentru prima oară pe data de 27 mai a acestui an.

Sursă foto Instagram

Citeşte şi

Andreea Mantea, lady in red! Mai senzuală de atât nu ai văzut-o nicicând

Andreea Mantea, clipe fericite departe de Bucureşti! Bruneta a imortalizat acest moment special din viaţa ei

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro