Andreea Mantea, o mamă iresponsabilă!?! Ce a apucat-o să-i facă asta fiului ei! Vedeta s-a trezit în mijlocul unui scandal

+2 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

Andreea Mantea a ieşit cu băieţelui ei la restaurant azi. Vedeta s-a lăsat fotografiată în timp ce masa era plină cu bombe calorice, iar fanii s-au împărţit în două tabere: cei care-i luau apărarea şi cei care o condamnau pentru că i-a luat lui David mâncare de tip fast food.

"Când zilele înşelătoare vin. Fericire, bucurie, bucurie", a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

În timp ce unii le-au făcut complimente, alţii au muştruluit-o pe vedetă că i-a dat lui David mâncare nesănătoasă. Au fost însă unii care i-au luat apărarea.

"Cred că David se bucură mai mult decât tine", "Ce vă mai freacă grija ce-i dă ea să mănânce copilului sau ce mănâncă ea! Ce, vine la voi să ceară cumva de mâncare?", "Sunteţi superbi! Să vă fie de bine!" sunt doar trei dintre mesajele trimise de fani.

Desigur, Andreea Mantea nu a răspuns provocărilor, ci i-a spus la un moment dat că e prima masă de acest fel după o lună.

"Pentru prima dată într-o lună",  a scris vedeta.

VIDEO / Andreea Mantea s-a filmat cu fiul la sală, iar una dintre fane i-a atras atenția: "Să vină Protecția Copilului!"

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu un concurent de la "Burlăciţa", show la care a participat pentru a-şi găsi sufletul pereche. David s-a născut pe 27 mai 2015.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro